Adopteer een wijnstok in Italie.

Altijd al wijnboer willen worden? Of ben je opzoek naar een leuk en origineel cadeau voor iemand die wijn als passie heeft? voor een huwelijk van je beste vriend?. Een uniek kado voor een belangrijke dag of de trouwdag van je ouders? Een origineel kado voor een bedrijfs jubileum of iemand die het bedrijf gaat verlaten. Of gewoon voor jezelf? Adopteer nu een wijnrank in Italie en schenk gedurende 2 jaar je eigen wijn.

De wijngaarden bevinden zich in het “Verdicchio dei Castelli di Jesi” gebied in regio Le Marche in midden Italie.

Hoe werkt het?

Adopteer 6, 12 of 24 wijnstokken voor 2 jaar en je krijgt jaarlijks 6, 12 of 24 flessen wijn. Het onderhouden van de wijngaarden, vinificatie en botteling zal Bastiano, de Nederlandse wijnboer in Italie, voor zijn rekening nemen.

Wat krijg je?

-6, 12 of 24 wijnranken

-6, 12 of 24 flessen wijn (jaarlijks), de helft witte en de helft rode wijn.

-Eigendoms certificaat, dit wordt per email verstuurd zodra je de bestelling hebt gedaan (ook last-minute), deze kan je gemakkelijk met de juiste naam printen en overhandigen aan de betreffende.

-Eenmalig een heerlijke fles Bastiano bubbels.

-Maak gerust een afspraak om je eigen gaard te bezichtigen en de wijnboer verteld graag welke werkzaamheden er worden verricht in de wijngaard. 

Kosten:

-6  wijnranken voor 2 jaar (6 flessen per jaar) voor 150,- euro

-12 wijnranken voor 2 jaar (12 flessen per jaar)  voor 275,- euro

-24 wijnranken voor 2 jaar (24 flessen per jaar) voor 525,- euro

Prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. De ontvanger krijgt geen kosten te zien van het verzenden of het cadeau.

De druiven van 2021 worden eind september begin oktober geoogst, de wijn gaat rond mei 2022 in de fles, hierna zal het verstuurd worden.

In principe krijg je de wijn van het jaar van aanvraag, als dit te lang duurt kan je ook eventueel wijn van het voorgaande jaar krijgen (indien voorradig).

Ga naar de winkel om een wijngaard te adopteren