Adopteer een wijnstok in Italie.

Altijd al wijnboer willen worden? Of ben je opzoek naar een leuk en uniek cadeau voor iemand die wijn als passie heeft of voor een huwelijk van je beste vriend? Een uniek kado voor een belangrijke dag of de trouwdag van je ouders? Een origineel kado voor een bedrijfs jubileum of iemand die het bedrijf gaat verlaten. Of gewoon voor jezelf? Adopteer nu een wijnrank in Italie en schenk gedurende 2 jaar je eigen wijn. De wijngaarden bevinden zich in het “Verdicchio dei Castelli di Jesi” gebied in regio Le Marche in midden Italie.

Hoe werkt het?

Adopteer 6, 12 of 24 wijnstokken voor 2 jaar en je krijgt jaarlijks 6, 12 of 24 flessen wijn, de helft witte en de helft rode wijn. Het onderhouden van de wijngaarden, vinificatie en botteling wordt door Bastiano, de Nederlandse wijnboer in Italie, verzorgd.

Wat krijg je?

– Het Eigendoms Certificaat van het aantal gekozen wijnranken met uitleg wanneer de ontvanger de wijn van de wijnranken ontvangt. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een mail om deze zelf te downloaden waarna je gemakkelijk de juiste naam op het certificaat zet, deze print en als cadeau kan geven aan de ontvanger.

– Twee jaar de oogst van de jouw eigen wijnranken in rode en witte wijn. De druiven worden in september en oktober geoogst, dan word er wijn van gemaakt en rond de jaarwisseling gaat de wijn in de vaten. Rond mei is de wijn gerijpt en kan deze gebotteld en verzonden worden om van te genieten!

Kies voor het aantal wijnranken:

– 6  wijnranken voor 2 jaar (6 flessen per jaar) voor 150,- euro

– 12 wijnranken voor 2 jaar (12 flessen per jaar)  voor 275,- euro

– 24 wijnranken voor 2 jaar (24 flessen per jaar) voor 525,- euro

Het jaar waarin je besteld, bepaalt het jaar van de wijn. Als je in 2024 besteld, krijg je vanaf mei 2025 de wijn van de oogst van 2024 en in 2026 de wijn van de oogst van 2025. Let op: als je bijvoorbeeld in januari besteld, krijg je dus je eerste wijn pas rond mei het jaar erop. 

Bastiano-bubbels-cadeauTip: Bestel ook een fles bubbels in cadeauverpakking om samen met het certificaat te geven (dit is een optie op de bestelpagina en deze fles wordt eerder verstuurd naar degene die de bestelling geplaatst heeft, zodat deze op tijd binnen is om te geven).

Ga naar de winkel om een wijngaard te adopteren en om onze wijnen te bestellen.