Adopteer wijnrank

Adopteer een wijnstok in Italie.

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor iemand die wijn als passie heeft? voor een huwelijk van je beste vriend?, voor een belangrijke dag of de trouwdag van je ouders? Adopteer nu een wijnrank in Italie en schenk gedurende 2 jaar je eigen wijn.

De wijngaarden bevinden zich in het “Verdicchio dei Castelli di Jesi” gebied in regio LeMarche in midden Italie.

Hoe werkt het?

Adopteer 12 of 24 wijnstokken voor 2 jaar en je krijgt jaarlijks rond mei 12 of 24 flessen naar keuze. Het onderhouden van de wijngaarden, vinificatie en botteling zal Bastiano, de Nederlandse wijnboer in Italie, voor zijn rekening nemen.

Wat krijg je?

-12 of 24 wijnranken

-12 of 24 flessen wijn (jaarlijks), de helft witte en de helft rode wijn.

-Eigendoms certificaat, dit wordt per email verstuurd zodra je de bestelling hebt gedaan (ook last-minute), deze kan je gemakkelijk met de juiste naam printen en overhandigen aan de betreffende.

-Eenmalig een magnum Bastiano Esino Rosso

-Maak gerust een afspraak om je eigen gaard te bezichtigen en de wijnboer verteld graag welke werkzaamheden er worden verricht in de wijngaard. 

IMG_9372

Kosten:

-12 wijnranken voor 2 jaar (12 flessen per jaar)  voor euro 275,-

-24 wijnranken voor 2 jaar (24 flessen per jaar) voor euro 511,-

Prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland, voor Belgie komt er 41,50 voor 12 wijnranken en 63,50 voor 24 wijnranken bij. De ontvanger krijgt geen kosten te zien van het verzenden of het cadeau.

Stuur een mailtje om een wijngaard te adopteren

1 Response to Adopteer wijnrank

  1. Pingback: Wat geef je iemand die alles al heeft? | Aandachtige Blog

Reacties zijn gesloten.